David Ioan Gabriel

Program FEADR MASURA: 41-312 ”Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi” SOLICITANT: DAVID IOAN GABRIEL, sat Secuieni, com. Secuieni, jud. Proiectul de investitii propus de beneficiar are denumirea: ACHIZITIE UTILAJE PENTRU PRESTAREA DE SERVICII SPECIALIZATE. P.F David Ioan Gabriel prin prezentul proiect doreste infiintarea  unui atelier de vopsitorie a autovehiculelor si altor masini, echipamente, piese fabricate din metal, cu profilul de activitate corespunzator. Lucrarile de vopsitorie a autovehiculelor se vor realiza cu echipamentul achizitionat, respective cabina de vopsire – uscare .   Ajutor public nerambursabil: 22.548. euro. Total proiect: 32.212 euro Procent contributie publica: 70%

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.