Actiuni de informare

Actiuni de informare cu scopul diseminarii informatiilor in vederea lansarii apelurilor de proiecte pentru masurile:M3/3A, M4/3A, M9/6C ,                     10-16 mai 2017

  Asociația Grupul de Actiune Locală ”Colinele Tutovei” prin implicarea a doi salariați a organizat această activitate în următoarele locații : 10.05.2017 – Comuna Saucesti 11.05.2017 – Comuna Traian 12.05.2017 – Comuna Plopana 15.05.2017 – Comuna Oncesti 16.05.2017 – Comuna Parincea Aceste întalniri s-au organizat în sălile de ședințe a primăriilor din comunele enumerate anterior, începând la ora 10:00. Pe parcursul celor 5 sesiuni de informare, s-au prezentat un număr de 31 de persoane. În cadrul evenimentelor organizate in comunele Oncești și Parincea din data de 15 Mai, respectiv 16 Mai au participat și reprezentanții OJFIR Bacău. S-a pus accent pe detalierea fiecărei măsuri în parte și s-au discutat: - tipuri de beneficiari eligibili, -finantare nerambursabila, -activitatile acceptate spre finantare -actiuni eligibile. - documentele necesare întocmirii cererii de finanțare Fiecare participant a primit câte o mapă personalizată cu următoarele materiale informative: broșură B5, pliant A4, blocnotesA5, pix.  

Actiune de informare cu scopul diseminarii informatiilor in vederea lansarii apelurilor de proiecte pentru masurile: M1/2A, M2/2B, M6/6A, M8/6B             29 - 7 iunie 2017

Asociația Grupul de Actiune Locală ”Colinele Tutovei” prin implicarea a doi salariați a organizat această activitate în următoarele locații : 29.05.2017 – Comuna Saucesti 30.05.2017 – Comuna Traian 31.05.2017 – Comuna Plopana 06.06.2017 – Comuna Oncesti 07.05.2017 – Comuna Parincea Aceste întalniri s-au organizat în sălile de ședințe a primăriilor din comunele enumerate anterior, începând la ora 10:00. Pe parcursul celor 5 sesiuni de informare, s-au prezentat un număr de 28 de persoane. S-a pus accent pe fiecare masura în parte și s-au discutat următoarele subiecte: - tipuri de beneficiari eligibili, - finantare nerambursabila, - actiuni eligibile, - completarea cererii  de finantare Cei prezenti au pus intrebari specifice activitatii desfasurate de fiecare in parte si de ceea ce doreau sa dezvolte. Fiecare participant a primit câte o mapă personalizată cu următoarele materiale informative: broșură B5, pliant A4, blocnotes A5, pix.  

  Actiuni de informare prin organizare a 3 grupuri de lucru in vederea lansarii apelurilor de proiecte pentru masurile: M3/3A, M4/3A, M7/6B, M9/6C             24-26 mai 2017 – Saucesti

  In perioada 24-26 mai 2017 Asociatia GAL ”Colinele Tutovei” prin implicarea a doi salariati, a organizat în comuna Saucesti, la sediul Gal, actiuni de informare  prin organizarea a 3 grupuri de lucru în vederea lansării apelurilor de proiecte pentru măsurile M3/3A, M4/3A, M7/6B, M9,6C. Intâlnirile au avut ca scop oferirea suportului necesar pentru completarea cererilor de finantare privind aspectele legate de conformitate pe care aceștia trebuie să le îndeplinească. Au fost realizate și simulării de completare a cererilor de finanțare. La aceste intalniri au participat un numar de 15 persoane. S-au adresat numeroase intrebari cu privire la cererea de finantare. Fiecare participant a primit câte o mapă personalizată cu următoarele materiale informative: broșură B5, pliant A4, blocnotesA5, pix.  

 Actiune de informare prin organizarea a 3 grupuri de lucru in vederea lansarii apelurilor de proiecte pentru masurile M1/2A, M2/2B, M6/6A, M8/6B               08-12 iunie 2017 – Saucesti

  În perioada 08 -12 iunie Asociația GAL ”Colinele Tutovei” prin implicarea a doi salariati, a organizat în comuna Saucesti, la sediul GAL actiuni de informare  prin organizarea a 3 grupuri de lucru în vederea lansării apelurilor de proiecte pentru măsurile M1/2A, M2/2B, M6/6A, M8/6B La activitățile celor trei zile au participat un numar de 15 persoane. Intâlnirile au avut ca scop clarificarea problemelor ridicate de potentialii beneficiari de fonduri cu privire la documentele atasate cererii de finantare. S-a pus accent pe completarea cererii de finantare  pentru fiecare măsură in parte, dar și despre structura studiului de fezabilitate. Cei prezenti au pus intrebari specifice activitatii desfasurate de fiecare in parte si de ceea ce doreau sa dezvolte. Fiecare participant a primit câte o mapă personalizată cu următoarele materiale informative: broșură B5, pliant A4, blocnotesA5, pix.  

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.