Masura Atipica (322c+111)

Măsura atipica 322+111 "Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale şi formare profesională, informare şi difuzare de cunoştinţe " Fondurile totale alocate Măsurii atipice 413.322+111  sunt de 50.000 euro din care:
Nr. de proiecte prevăzute Cost total maxim Estimarea costului total pe Măsură Contribuţia FEADR Măsură Contribuţia public naţională Contribuţia privată
1 50.000 50.000 40.000 10.000 0

Informatii la zi

Pentru a fi la zi cu ultimele informaţii privind Măsura 322 vă rugăm să accesaţi site-ul www.apdrp.ro la secţiunea Investitii prin PDNR/ Măsura 322 „Renovarea, dezvoltarea satelor, îmbunătăţirea serviciilor de bază pentru economia şi populaţia rurală şi punerea în valoare a moştenirii rurale”

Modificari recente

Pentru formulare de PLĂŢI specifice Măsurii APĂSAŢI AICI Pentru PROCEDURI DE LUCRU şi formulare specifice Măsurii APĂSAŢI AICI

Atenţie! Cererea de Finanţare trebuie deschisă cu Adobe Acrobat Reader versiunea 9.3.0. În cazul în care aveţi o altă versiune de Adobe Acrobat Reader, vă sfătuim ca înainte de instalarea versiunii 9.3.0. de pe pagina oficială de internet a APDRP (www.apdrp.ro) să dezinstalaţi mai întâi versiunea dumneavoastră şi după aceea să instalaţi versiunea disponibilă de pe site. Pentru a vizualiza versiunea dumneavoastră de Adobe Acrobat Reader, accesaţi meniul Help›About Adobe Reader. De asemenea, vă recomandăm ca sistemul de operare al calulatorului personal să fie Windows XP!

Ultima versiune a documentelor necesare accesării măsurilor PNDR, precum şi toate anexele necesare scrierii şi depunerii unui proiect se găsesc pe site-ul www.apdrp.ro, la secţiunea destinată fiecărei măsuri.

Important

Pentru proiectele care prevăd construcţii sau montaj este necesar depunerea atât a PROIECTULUI TEHNIC, cât şi a STUDIULUI DE FEZABILITATE

Nr.Crt. Tip document Nume document Actiuni
1. PDF Ghidul Solicitantului Masura atipica 322+111 Descarca
2. PDF Cererea de Finantare Descarca
3. PDF Fisa Masurii Descarca
4. Word Model Acord de Parteneriat Descarca
5. PDF Verificarea conformitatii Descarca
6. PDF Verificarea eligibilitatii Descarca
7. PDF Criterii de selectie Descarca

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.