Parteneri

Data Serv Accounting: http://www.data-serv.ro/

     S.C. Data Serv Accounting S.R.L. este o firma de consultanta in domeniul dezvoltarii afacerilor si furnizor autorizat de formare profesionala in domeniul competentelor antreprenoriale infiintata in anul 2012

Asociatia Grup de Actiune Locala Colinele Tutovei: www.galcolineletutovei.ro

     GAL Colinele Tutovei este constituit din 21 de unitaþi administrativ teritoriale, 1 unitate administrativ teritoriala (comuna Valea Ursului) situata în partea de sud-est a judeþului Neamþ, si 20 unitaþi administrativ teritoriale (comunele:Beresti Bistriþa, Colonesti, Damienesti, Filipeni, Itesti,Izvoru Berheciului, Lipova, Negri, Odobesti, Oncesti, Parincea, Plopana, Prajesti, Rosiori, Saucesti, Secuieni,Stanisesti, Traian, Ungureni, Vultureni ) situate în partea de nord-central-estica a judeþului Bacau. Cele 21 unitaþi administrativ teritoriale fac parte din unitatea geomorfologica Podisul Moldovei, subunitatea Podisul Bârladului, zona colinara denumita Colinele Tutovei.

Asociatia ARTE 21 – Povestile lumii: https://asociatiaarte21.wordpress.com/

     Asociatia ARTE 21 - Povestile lumii a luat fiinta in februarie 2013 si s-a constituit in scopul popularizarii artelor in randul oamenilor, intreprinderii de studii si cercetari in domeniul cultural, educational, moral si spiritual, cu excluderea activitatilor politice si religioase, promovarea schimburilor filozofice, interculturale si umanitare intre toti membrii sai si intre acestia si societate, organizarea de evenimente culturale si educationale, nationale si internationale. Pentru atingerea acestui scop, în ultimii ani a intreprins o serie de cercetari si analize cu scopul determinarii nevoilor educationale si conexarii lor cu piata muncii. Din august 2020, ARTE 21 este furnizor autorizat de formare profesionala pentru cursul de competente sociale si civice

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.