Masura 41.125c

Măsura 125 "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii" cuprinde trei submăsuri, după cum urmează:

I. Submăsura 125 a "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii (proiecte pentru "Irigaţii şi alte lucrări de îmbunătăţiri funciare" şi "Infrastructura agricolă de acces")

II. Submăsura 125 b "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea silviculturii"

III. Submăsura 125 c "Lucrări de refacere şi modernizare a infrastructurii de prevenire şi de protecţie împotriva inundaţiilor"

Fondurile totale alocate Măsurii 41.125c sunt de 153.400 euro din care
Nr. de proiecte prevăzute Estimarea costului total pe Măsură Contribuţia FEADR Măsură Contribuţia public naţională Contribuţia privată
1 153.400 122.720 30.680 -

Informatii la zi

Pentru a fi la zi cu ultimele informaţii privind Măsura 125 c) vă rugăm să accesaţi site-ul www.apdrp.ro la secţiunea Investitii prin PDNR/ Măsura 125 "Îmbunătăţirea şi dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea şi adaptarea agriculturii şi silviculturii"

Modificari recente

Pentru formulare de PLĂŢI specifice Măsurii APĂSAŢI AICI Pentru PROCEDURI DE LUCRU şi formulare specifice Măsurii APĂSAŢI AICI

Atenţie! Cererea de Finanţare trebuie deschisă cu Adobe Acrobat Reader versiunea 9.3.0. În cazul în care aveţi o altă versiune de Adobe Acrobat Reader, vă sfătuim ca înainte de instalarea versiunii 9.3.0. de pe pagina oficială de internet a APDRP (www.apdrp.ro) să dezinstalaţi mai întâi versiunea dumneavoastră şi după aceea să instalaţi versiunea disponibilă de pe site. Pentru a vizualiza versiunea dumneavoastră de Adobe Acrobat Reader, accesaţi meniul Help›About Adobe Reader. De asemenea, vă recomandăm ca sistemul de operare al calulatorului personal să fie Windows XP!

Ultima versiune a documentelor necesare accesării măsurilor PNDR, precum şi toate anexele necesare scrierii şi depunerii unui proiect se găsesc pe site-ul www.apdrp.ro, la secţiunea destinată fiecărei măsuri.

Important

Pentru proiectele care prevăd construcţii sau montaj este necesar depunerea atât a PROIECTULUI TEHNIC, cât şi a STUDIULUI DE FEZABILITATE

Nr.Crt. Tip document Nume document Actiuni
1. PDF Ghidul-Solicitantului-Masura-125-GAL final Descarca
2. PDF Cerere de finanţare Măsura 125 APDRP Descarca
3. PDF Fisa Masurii Descarca
4. PDF Verificarea conformitatii Descarca
5. PDF Verificarea eligibilităţii Descarca
6. PDF Criterii de selecţie Descarca

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.