Organizare curs ,,Planificarea participativa si monitorizarea proiectelor din cadrul strategiei de dezvoltare locala”, desfasurat in perioada 25-27 Mai 2015

Activitatea s-a desfasurat la pensiunea Bella Vista din Brasov- Sacele, in cadrul cursului organizat de catre SC ANDERSEN CONSULTING SRL Iasi.

Cursul s-a adresat reprezentantilor legali ai proiectelor finantate prin Gal, finalizate sau aflate in diferite stadii de implementare, beneficiarilor publici, privati din teritoriul Gal si aparatului tehnic al GAL-ului, in total 26 participanti.

Cursul si-a propus sa fie un garant al succesului, o modalitate excelenta de informare, vizibilitate, transparenta, responsabilizare pentru proiectele finantate in cadrul Strategiei de Dezvoltare Locala.
Abordarea participativa a cursului a valorificat, stimulat si incurajat GAL-ul si beneficiarii de proiecte finantate prin GAL sa se implice in identificarea propriilor nevoi si probleme cu care se confrunta in procesul de implementare/monitorizare si sa dezvolte solutii la problemele cu care se confrunta.

Activitatile cursului au permis intalnirea cu un GAL din zona Brasov, cu scopul realizarii unui schimb de experienta pe probleme de planificare participativa in procesul de implementare/monitorizare a proiectelor din strategie.

Cursul, cu o durata de 3 zile, s-a desfasurat in scopul implementarii in bune conditii si la timp a Strategiei de Dezvoltare Locala.

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.