Evenimente de promovare

Participare la Targul Indagra, in perioada 29 Octombrie – 2 Noiembrie 2014 »


In perioada 29 Octombrie- 2 Noiembrie 2014 responsabilii tehnici ai Asociatiei Gal Colinele Tutovei au participat in calitate de participant la central expozitional Romexpo din Bucuresti, la celm mai important targ international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, viticulturii si zootehniei – INDAGRA 2014, ajuns la a IX-a editie. Pe lângă delegaţii şi oameni de afaceri din peste 15 ţări, la acest eveniment- desfăşurat sub patronajul Ministerului Agriculturii – a fost invitată, în premieră, şi o delegaţie din China, formată din 25 de oameni de afaceri, în ideea dezvoltării unor parteneriate pe termen lung.

Participare la Expo. Agro Moldova, in perioada 09 -12 Octombrie 2014 »


In perioada 09-12 Octombrie 2014 responsabilii tehnici ai Asociatiei Gal Colinele Tutovei au participat in calitate de expozanti la cea mai mare expozitie agro indoor si outdoor din Moldova, organizat de S.C Centru de Afaceri si Expozitional Bacau S.A in parteneriat cu Liga Asociatilor Producatorilor Agricoli din Romania, Camera Agricola Bacau si Directia pentru Agricultura Bacau la Centrul de Afaceri si Expozitii “Mirecea Cancicov” Bacau

Acest eveniment s-a adresat fermierilor, producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de materii prime, utilaje si echipamente utlizate in agricultura, zootehnie si alimentara, specialistilor si antreprenorilor din domeniu prezentand interes pentru toate categoriile de public. In timpul evenimentului au avut loc seminarii si workshop-uri pe teme agricole

Participare la Targul pentru fermieri AGRALIM in perioada 18-21 Septembrie »


Cel mai mare Targ Agricol al moldovei organizat in camp a avut loc in Iasi . Evenimentul a cuprins: Expozitie in camp, Loturi administrative, Demonstratii cu masini agricole, Solutii de finantare, Expozitie Zootehnica.

Participare la Targul AGROMALIM in perioada 12-15 septembrie 2013 »


Eveniment organizat la Expo Arad . Programul targului a cuprins o serie de conferinte tematice, una dintre cele mai interesante vizand “Agricultura romaneasca in perspectiva 2014-2020. Investitii in agricultura.Fonduri europene. Finantare”

Participare la Targul pentru Fermierii AGRALIM desfasurat in perioada 4 septembrie 2013 »


Sesiune de informare si Deschidere a Targului Agralim desfasurat la Iasi

Eveniment de promovare privind diseminarea informatiilor legate de lansarea apelurilor de proiecte in perioada August 2013. »


Eveniment desfasurat in comunele: Saucesti, Rosiori, Odobesti, Filipeni, Plopana, Lipova, Traian, Valea Ursului, Negri, Colonesti, Secuieni, Oncesti, Vultureni,Izvorul Berheciului,Damienesti, Prajesti, Stanisesti, Ungureni, Parincea, Horgesti.

Eveniment de promovare prin desfasurarea unei conferinte din 25 Martie 2013 »


Sesiuni de promovare prin diseminarea informatiilor legate de lansarea apelurilor de selectie din perioada 18 Martie – 21 Martie 2013 »
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2007 – 2013, Axa 4 LEADER. Contract de finanţare Nr. C43120211210448412/11.02.2013.

steag ue

Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.