SC Amenaluc Cons SRL

Program FEADR MASURA: 41-312 ”Sprijin pentru crearea si dezvoltarea de micro-intreprinderi” SOLICITANT: SC Amenaluc Cons SRL, Sat Schineni, Comuna Saucesti, jud. Bacau Proiectul de investitii propus de beneficiar are denumirea: “ACHIZITIE UTILAJE PENTRU LUCRARI SPECIALIZATE DE CONSTRUCTII” SC. Amenaluc Cons SRL. prin prezentul proiect doreste  sa presteze servicii pentru polulatia rurala, respective sa realizeze, lucrari de pregatire a terenului pentru constructii si lucrari de separare santuri si transe cu achizitionarea a doua utilaje : -       Budoexcavator -       Mai compactor Contract semnat: 18.06.2014 Ajutor public nerambursabil: 57.040. euro. Total proiect: 101.044euro Procent contributie publica: 70%

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.