PF Gavril Mihaela-Catalina

Program FEADR Masura 411-112”INSTALAREA TINERILOR FERMIERI” BENEFICIAR: PF Gavril Mihaela-Catalina, comuna Plopana, sat. Plopana, jud. Bacau Titlu proiect: ,,INSTALAREA CA SEF DE EXPLOATATIE A TINEREI FERMIERE GAVRIL MIHAELA-CATALINA  IN FERMA ZOOTEHNICA , SAT PLOPANA, COMUNA PLOPANA , JUD.BACAU P.F Gavril Mihaela-Catalina detine in exploatatie 4 bovine, din care 3 vaci pentru lapte, 200 ovine, 50 caprine si 6 porcine, 2152 mp teren curti- constructii, pe care este amplasat un grajd in suprafata de 38 mp. Cresterea dimensiunii fermei se realizeaza prin  arendarea a 10 ha de teren arabil si cresterea efectivului de ovine. Investitia realizata pentru restructurarea si modernizarea si pentru realizarea conformitatii cu standardele europene , reprezinta 32,25% si se realizeaza prin achizitionarea : - Tractor agricol nou   Contract semnat :14.03.2014 Ajutor public nerambursabil : 40000 eur Total proiect: 40000 eur

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.