Sesiune de informare, animare si comunicare cu tema ’’Provocari si oportunitati in noua politica agrara 2014-2020 in perioada de 06 septembrie 2013

Eveniment sustinut la Pensiunea Magic Garden, cu participarea reprezentantilor : CJ. Bacau, OJ.PDRP Bacau, CRPDRP Bacau, partener BRD Bacau, reprezentant SC .ESTRAGROTECH. SRL., reprezentant U.A.T, persoane fizice si juridice din teritoriul GAL. In cadrul acestui eveniment au avut loc discutii privind Noua Strategie de Dezvoltare Rurala 2014-2020

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.