Seminar de informare cu tema “Parteneriatul, o sansa in dezvoltarea teritoriului Gal Colinele Tutovei”

Seminar de informare cu tema “ Parteneriatul, o sansa in dezvoltarea teritoriului Gal” Colinele Tutovei” in perioada 12 noiembrie 2014 In perioada 12.11.2014 Gal” Colinele Tutovei” a organizat un seminar de informare cu tema  “Parteneriatul, o sansa in dezvoltarea teritoriului Gal” Colinele Tutovei”. Evenimentul a fost organizat , la Caminul cultural din comuna Saucesti, judetul Bacau si a reunit reprezentanti ai CJBacau, OJFIR Bacau, reprezentanti ai U.A.T, beneficiari de proiecte, persoane fizice si juridice din teritoriu Gal. Seminarul de informare a cuprins discutii cu privire la: -       Stadiul absorbtiei fondurilor la 1 noiembrie 2014. -       Prezentarea proiectelor de success din teritoriul GAL -       Perspectivele dezvoltarii durabile a teritoriului in baza noului Program National de Dezvoltare Rurala 2014-2020 -       Dezvoltarea structurilor associative in agricultura. Intreprinderea comunitara. Participanții la seminarul din comuna Săucești au primit materiale de informare cu privire la activitatea Grupului de Acțiune locală și au urmărit, în premieră, spot-ul video cu proiectele de succes din teritoriul GAL Colinele Tutovei. Acesta poate fi vizionat pe pagina web http://www.galcolineletutovei.ro/comunicare-in-mass-media

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.