Participare la Intalnirile Europene din Transilvania “Ruralitate si Inovatii, in perioada 8,9 si 10 octombrie 2014

In perioada 8,9 si 10 Octommbrie menagerul al Asociatiei Gal Colinele Tutovei a participat la Intalnirile Europene din Transilvania “Ruralitate si Inovatii la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

In cadrul acestui eveniment s-a discutat despre : Rolul amenajării teritoriului în dezvoltarea zonelor rurale politici de dezvoltare a teritoriilor, definirea inovației teritoriale ; Noile utilizări ale teritoriilor rurale proprietate, flux, servicii. Atractivitatea teritoriilor: valorizarea atuurilor locale și a dinamicilor economice.

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.