Organizare curs “Managementul riscului și managementul resurselor în proiectele cu finanțare nerambursabile, finanțate în cadrul Strategiei de Dezvoltare Locală”, in perioada 29 iunie – 1 iulie 2015

Activitatea s-a desfasurat la Hotel Bistrita din Bacau, in perioada 29 iunie - 1 iulie 2015 si a fost organizata de catre SC ANDERSEN CONSULTING SRL Iasi. Cursul s-a adresat atat beneficiarilor de proiecte finantate prin Gal, care reprezinta un risc in implementarea Strategiei de Dezvoltare Locala aflate in stadiul de implementare, si aparatului tehnic al GAL-ului, in total 15 participanti. Cursul a fost structurat sa raspunda urmatoarelor probleme:
  • Stabilirea contextului
  • Identificarea riscului
  • Analiza riscului
  • Evaluarea riscului
  • Tratarea riscului
Rezultatul cursului a fost tratarea riscului prin gasirea resurselor umane si materiale pentru ameliorarea riscului. Cursul s-a desfasurat in scopul implementarii in bune conditii si la timp a Strategiei de dezvoltare Locala.

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.