Actiuni de informare in comunele partenere (Oncesti, Traian, Parincea, Plopana) organizat sub forma de grupuri de lucru, desfasurat in perioada 26 iunie – 24 iulie 2015

Asociația Grup de acțiune Locală “ Colinele Tutovei” a organizat în perioada 26 iunie – 24 iulie, în comunele Plopana, Oncești, Parincea, Traian activități de informare – grupuri de lucru. Tema grupurilor a avut ca scop aprofundarea modului de întocmire și depunere a dosarului de plată pentru beneficiarii de proiecte M112; M121; M322, M312 cu finanțare GAL. În cadrul grupurilor de lucru s-a evaluat stadiul de implementare a proiectelor, urmărindu-se accelerarea absorbției fondurilor din Strategia de Dezvoltare Locală. Participantii din comunele Plopana, Oncești, Parincea, Traian au primit materiale de informare cu privire la mecanismul de implementare a cererilor de plata , abordarea practică privind initierea și depunerea cererilor de plata (dosare de plată).

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.