PF Porcariu Vasile

Program FEADR MASURA 41-141 ”Sprijinirea fermelor agricole de semi-subzistenta” BENEFICIAR:  PF Porcariu Vasile, loc. Satu  Nou, Com. Lipova, jud.  Bacau Titlu proiect: ,, FERMA DE SEMI-SUBZISTENTA A PF PORCARIU VASILE IN LOCALITATEA SATUL NOU, COM. LIPOVA, JUD. BACAU” PF PORCARIU VASILE detine in exploatatie o suprafata de 0.1188 ha ce o detine in proprietate ,asfel: 0,0448 ha curti si constructii si 0.074 teren arabil cultivat cu porumb. Activitatea de baza a fermei este cresterea caprinelor dar detine si bovine si porcine. Investitiile propuse in planul de afaceri, pentru perioada de de 3 ani sunt: -       Cumpararea a 3 cap tapi din rase de lapte -       Cheltuieli cu tratamentele sanitary-veterinare -       Asigurarea tuturor categoriilor de furaje -       Cresterea numerului de animale .   Proiect semnat:  08.11.2013 Ajutor public nerambursabil : 4500 eur Total proiect: 4500 eur.

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.