PF Bolfa Ciprian-Gheorghe

Program FEADR Masura 411-112”INSTALAREA TINERILOR FERMIERI” BENEFICIAR: PF Bolfa Ciprian-Gheorghe, comuna Izvoru Berheciului , sat. Baimac, jud. Bacau Titlu proiect: ,,INSTALAREA TANARULUI  FERMIER BOLFA CIPRIAN-GHEORGHE CA SEF AL EXPLOATATIE ZOOTEHNICE DIN SATUL BAIMAC, COMUNA IZVORU BERHECIULUI, JUDETUL BACAU P.F Bolfa Ciprian-Gheorghe detine in exploatatie animale( ovine, caprine), un teren de 1000 mp pe care este amplasat un saivan in suprafata de 400 mp. Cresterea dimensiunii fermei se realizeaza prin cresterea nr de animale . Investitia realizata pentru restructurarea si modernizarea si pentru realizarea conformitatii cu standardele europene , reprezinta  un procent mai mare de 30,% si se realizeaza prin achizitionarea : -  teren agricol – 6 ha   Contract semnat: 28.05.2014 Ajutor public nerambursabil : 40000 eur Total proiect: 40000 eur

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.