Organizare curs “Expert achizitii publice”, desfasurat in perioada 21-23 Martie 2014

Cursurile s- au desfasurat la sediul SC. Ghervase & Ghervase din Bacau. La curs au participat 6 angajati ai GAL Colinele Tutovei si 9 reprezentanti ai liderilor locali. Cei 15 cursanti au participat in mod activ la derularea activitatilor, dovedind o buna cunoastere a domeniului achizitiilor publice, cu precadere din perspective managementului de proiect si implementarii proiectelor, o excelenta cunoastere Legislatiei in vigoare si a legilor complementare (privind finantele si contabilitatea publica, bugetare, etc.), precum si dedicarea catre formarea profesionala continua, care,in opinia noastra, constituie cel mai mare atu al expertului de achizitii, acesta fiind confruntat periodic cu modificarile legislatiei in domeniu. Cursul a cuprins : Partea practica constand in simularea unui proces de participare cu oferta la o invitatie de participare emisa de o autoritate contractanta, in cadrul careia cursantii au pregatit oferta tehnica, oferta financiara, completarea formularelor si depunerea ofertei intr-un termen stabilit, ulterior participand si la o licitatie electronica. . Cursantii au fost interesati de activitatile cursului, s-au implicat in realizarea aplicatiilor practice, au pus intrebari pertinente si la obiect si au comunicat eficient cu trainerul Cursul a durat 3 zile ;21-23 Martie . La sfarsitul cursului, in urma evaluarii, fiecare cursant a primit certificat de absolvire, recunoscut pe piata muncii.

"Toate informatiile, privind Programul National de Dezvoltare Rurala, furnizate in aceasta pagina sunt distribuite GRATUIT si nu sunt destinate comercializarii"

steag ue

„ACEST SITE NU REPREZINTĂ POZIŢIA OFICIALĂ A COMISIEI EUROPENE.ÎNTREAGA RESPONSABILITATE REFERITOARE LA CORECTITUDINEA ŞI COERENŢA ACESTOR INFORMAŢII APARŢINE CELOR CARE AU INIŢIAT PAGINA WEB.”

Proiect finanțat cu fonduri europene nerambursabile prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR).

Programul Național de Dezvoltare Rurală este implementat de Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, din subordinea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

PNDR este finanțat de Uniunea Europeană și Guvernul României prin Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală.